Loodgieters- en installatiebedrijf Zwaan is een erkend loodgieters- en installatiebedrijf gevestigd in Waddinxveen. Inmiddels timmeren wij meer dan een decennium succesvol aan de weg. Onze benadering is persoonlijk en gericht op de wensen van de klant. Daarnaast hechten wij waarde aan service en kwaliteit.

Ons bedrijf houdt zich onder andere bezig met advies en uitvoering van: Loodgieterswerk, centrale verwarming, sanitair, gas, water, invalide aanpassingen en sfeerverwarming. Eigenlijk hebben wij de oplossing voor al uw wensen en problemen op het gebied van sanitair en warmtevoorziening.

Wij zijn aangesloten bij vakorganisaties SEI en KvINL. Dit biedt voor u, als klant, een stuk zekerheid, omdat dit keurmerk staat voor betrouwbaarheid, vakkennis en goede kwaliteit.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo nemen wij uitgebreid de tijd om al onze klanten goed te informeren, geheel vrijblijvend een nauwkeurige offerte te maken of het probleem even bij u te komen bekijken. Zodoende kunnen wij elke klant voorzien van het beste advies, maar ook wijzen op mogelijke alternatieven.

Wij zijn een officiƫle Remeha adviseur, maar leveren ook ketels en sanitair van alle andere bekende merken. Afhankelijk van de wensen en behoeftes van onze klanten.

Hebt u overdag geen tijd om ons te ontvangen? Dat is geen probleem, ook in de avonduren zijn wij u graag van dienst.